Zanimljive teme, o prodaji i kupovini nekretnina, o tome kako urediti stan..

GSIGMA NA PRVOM ZRBIZNETU

G
Zrbiznet - Gsigma, Gordana Božić, Danijela Radovančev

Agencija „Gsigma“ već dve decenije bavi se tržištem nekretnina i sastavni je deo poslovnog ambijenta srednjeg Banata. Učešće na privrednim manifestacijama koje teže novom, modernom i kvalitetnom poslovanju dobro je i korisno iskustvo.

Agencija Gsigma učestvovala je na novoj privrednoj manifestaciji u Zrenjaninu. Manifestacija pod nazivom ZRBIZNET i pod sloganom „poveži se“ održana je 29. i 30. septembra u renoviranoj hali „Medison“.

Kako su odlučile da učestvuju na nečem savim novom govori Gordana Božić, vlasnica agencije „Gsigma“.

  • I mi smo pioniri u mnogo čemu pa nam nije problem da budemo deo nečeg što je novo a po našem mišljenju ima smisla, kaže Božić. – Mišljenja smo da naša agencija mora biti deo ovakvih događaja jer smo mi na poslovnoj sceni grada dve decenije i ovo je prilika da se to vidi. Manifestacije ovog tipa služe i da promovišemo ono što mi radimo, vidimo i šta rade drugi, da osetimo u kom se smeru kreće poslovna klima, ističe Božić.

Agencije kao što je Gsigma koja se bavi prometom nekretnina ne doživljavaju se vrlo često u javnosti kao deo privrednog ambijenta.

  • I to je tačno. Ali, agencije su apsolutno deo poslovnog ambijenta. Mi dve decenije na tržištu srednjeg Banata poslujemo u skladu sa svim važećim propisima, u skladu sa dobrim poslovnim običajima, članovi smo poslovnih asocijacija, pratimo savremene trendove poslovanja, iz naše agencije klijenti izlaze zadovoljni a da se našalim, zahvaljujući našem znanju i našem radu važan smo deo mnogih porodica – našli smo im krov nad glavom, naglašava Božić.

Agenciju Gsigma izdvaja još nešto – vi ste u potpunosti ženska firma.

  • Da, Gsigmu su stvorile i u njoj rade žene. To nije ništa čudno. Ideja vodilja nam je u ovih 20 godina bila poverenje, stabilnost, pouzdanost, marljivost, neodustajanje, upornost, sigurnost. Tako smo napravile i firmu a firma je ogledalo onih koji je stvaraju, kaže Danijela Radovančev, iz agencije Gsigma.

Utisci sa privredne manifestacije su pozitivni. Važno je bio deo okruženja koje radi i stvara. I posle dve decenije rada, uvek ima nečeg novog da se sazna i neki novi kontakt da se napravi.

  • Nije lako danas a nije bilo lako nikad voditi posao a ako ste žena, biti i stub porodice. Pogotovu ovakav posao kao što je prometovanje nekretninama gde ste uvek na raspolaganju klijentima i gde ne postoji klasično radno vreme posle kog vi neopterećeni vodite neki drugi život. Nije lako ali smo mi dokaz da je to moguće. Utvrdite jasne principe, njih se držite i tako opstajete, poručuju Božić i Radovančev.

 

O autoru

Nadica Jakovljev
Nadica Jakovljev

Dugodišnja novinarka u štampanim i elektronskim medijima.
Novinarstvom se bavila u listu „Zrenjanin“, „ Zrenjaninskim novinama“, na radiju, trenutno radi kao novinar na portalu zrenjaninski.com.

Nadica Jakovljev Autor članka: Nadica Jakovljev
Zanimljive teme, o prodaji i kupovini nekretnina, o tome kako urediti stan..

Скорашњи чланци

Скорашњи коментари

Архиве

Категорије