Zanimljive teme, o prodaji i kupovini nekretnina, o tome kako urediti stan..

UVEK SMO TU ZA DOBRE STVARI

U
druga-decija-pijaca-4

Agencija Gsigma bez razmišljanja se odaziva na sve akcije, posebno one koje imaju humanitarni karakter.

Agencija Gsigma ponosna je na način kako obavlja svoj osnovni posao.

Za više od decenije prisustva i poslovanja sa nekretninama na području srednjeg Banata, kroz agenciju je prošlo nekoliko hiljada zadovoljnih prodavaca i kupaca.

Zaposleni u agenciji na raspolaganju su svojim klijentima i za nešto što ne spada u osnovni posao, ali najvažniji je zadovoljan klijent i najbolja reklama je preporuka zadovoljnog klijenta, pravilo je kog se zaposleni u agenciji drže.

Ali, osim što se na najbolji mogući način bave svojim poslom, u agenciji Gsigma aktivni su u profesionalnim udruženjima a uvek su spremni da se odazovu pozivu za učešće u humanitarnim akcijama.

Tako su prošle nedelje i stariji i mlađi iz agencije Gsigma učestvovali na drugoj Dečijoj pijaci.

Mališani su izložili igračke, nakit, knjige a roditelji su im pružili punu podršku.

Priložili su i robu za zajedničku tezgu sa koje je prihod bio namenjen korisnicima Narodne kuhinje.

– Članovi smo Unije poslodavaca, odnosno Ženskog biznis kluba, i na svaki poziv vrlo se rado odazivamo. Smatramo da je jako važno biti deo neke asocijacije i isto tako biti deo zajednice u kojoj posluješ – kaže Gordana Božić, vlasnica agencije Gsigma. – Svi smo vrlo zauzeti ali uvek nađemo vremena, posebno ako se radi o aktivnostima koje imaju humanitarni karakter, ističe Božić.

Na aukciji slika koju je zimus organizovala kompanija UM-ING, sa koje je ostvareni prihod bio namenjen zrenjaninskom porodilištu, Agencija Gsigma ne samo da je rado učestvovala nego je i pazarila.

– Kupili smo tri slike, bilo nam je zabavno na samoj aukciji a zaista smo čistog srca želeli da damo svoj doprinos kako bi se jedno od najvažnijih odeljenja u zrenjaninskoj bolnici opremilo savremenim instrumentima – ističe Danijela Radovančev.

– Aktivno učestvujemo u radu Unije poslodavaca Zrenjanina a posebno Ženskog biznis kluba. Imamo i znanja i iskustva i rado ga delimo. Takođe, otvoreni smo da prihvatimo dobra iskustva i praksu od drugih. Deo smo ove sredine i vodimo se načelom da ne možeš samo da primaš nego da moraš i da daješ – ističu Božić i Radovančev.

O autoru

Nadica Jakovljev
Nadica Jakovljev

Dugodišnja novinarka u štampanim i elektronskim medijima.
Novinarstvom se bavila u listu „Zrenjanin“, „ Zrenjaninskim novinama“, na radiju, trenutno radi kao novinar na portalu zrenjaninski.com.

Nadica Jakovljev Autor članka: Nadica Jakovljev
Zanimljive teme, o prodaji i kupovini nekretnina, o tome kako urediti stan..

Скорашњи чланци

Скорашњи коментари

Архиве

Категорије