Zanimljive teme, o prodaji i kupovini nekretnina, o tome kako urediti stan..

BOJE ZA TMURNE DANE

B
boje

Kada prođu leto i dugi topli dani koje je najbolje provesti na nekoj plaži, vreme je za povratak u zatvoreni prostor.

Mnogi su poslove oko krečenja i uređenja doma ostavili baš za jesenje dane.

Još dovoljno tople ali i dovoljno prijatne za poslove kao što su krečenje, farbanje i dekorisanje.

Pa šta predlažu dizajneri, kojim bojama oplemeniti prostor kako bi višemesečni boravak u zatvorenom bio ugodan i prijatan.

Poznati proizvođač boja Farrow&Ball objavio je koje će boje biti pravi hit naredne godine, pa ako još niste sređivali dom, preduhitrite trendove.

Boja broj jedan prema mišljenju dizajnera ove renomirane kuće je boja pod nazivom Breakfast Room Green ili Zelena sala za doručak.

Ovu toplu boju koja ne može da vam se ne svidi, dizajneri preporučuju i za zidove i za drvo. Boja je to koja će vas smiriti ali i dati podstrek za nastavak dana.

School House White ili prljavo bela opet je u modi.

Belo je a i nije, nazvana tako po boji zidova u starim školama, dovoljno je topla i dovoljno bela, i najbolje paše zidovima. 

Za hrabrije, dizajneri preporučuju boju Incarnadine ili klasično grimiznu. U ovu boju možete obojiti jedan zid u prostoriji a odlično se slaže sa belom.

Boja Stone Blue In Full Gloss ili živo plavo prijaće vam ako ste nostalgični za nekim prošlim vremenima. Dobra je jednako za zidove kao i za drvo.

Ukoliko niste spremni za poduhvate kao što su krečenje ili farbanje drvenarije, ništa vas ne sprečava da u bojama koje će dominirati i biti u trendu dekorišete svoj prostor. Da li će to biti prekrivač, jastučići, neki manji komad nameštaja, svejedno je.

O autoru

Nadica Jakovljev
Nadica Jakovljev

Dugodišnja novinarka u štampanim i elektronskim medijima.
Novinarstvom se bavila u listu „Zrenjanin“, „ Zrenjaninskim novinama“, na radiju, trenutno radi kao novinar na portalu zrenjaninski.com.

Nadica Jakovljev Autor članka: Nadica Jakovljev
Zanimljive teme, o prodaji i kupovini nekretnina, o tome kako urediti stan..

Скорашњи чланци

Скорашњи коментари

Архиве

Категорије