Zanimljive teme, o prodaji i kupovini nekretnina, o tome kako urediti stan..

STVARANJE BRENDA DUGOTRAJAN ALI ISPLATIV PROCES

S
agencija-gsigma

Agencija Gsigma mnogo ulaže u brendiranje. Jako je važno je da nas prepoznaju, kaže vlasnica Gordana Božić.

Iako agencija Gsigma na tržištu nekretnina uspešno posluje više od decenije, opredeljenje menadžmenta je da se u marketing i promociju stalno ulaže.

Mnogi bi rekli da smo mi već brend, a ja bih rekla da je brendiranje dugotrajan ali isplativ proces, tvrdi vlasnica Gsigme Gordana Božić. Zato u budžetu uvek planiramo novac za promociju i kontinuirano radimo na stvaranju sopstvenog brenda.

Agencija Gsigma ima svoj dizajniran, prepoznatljiv znak. On se nalazi na svim važnim dokumentima ali i na zgradi u kom se agencija nalazi.

Menadžment prati savremene tendencije, pa za svaki nastup na sajmovima ili većim događajima kreira poseban prateći materijal.

Na ovogodišnjem sajmu preduzetništva ZrBizNet, pažnju su plenile vrlo praktične torbe za kupovinu od platna, naravno sa zaštitnim znakom Gsigme.

Priključili smo se globalnoj akciji zaštite životne okoline i smanjenju plastičnih kesa u opticaju. Jako smo srećne kad na ulici vidimo nekog sa našom torbom, kaže Božićeva.

Tu su naravno i hemijske olovke, ali i vrlo simpatični metar od kartona, privesci za ključeve…

Posebno zadovoljstvo svake godine nam pričinjava kreiranje kalendara. Iznenadili bi se mnogi kad bi znali da mi o njima mislimo već leti. Trudimo se da budemo potpuno drugačiji, da uvek idemo korak ispred, da pratimo ono što je moderno i u trendu, kaže Božićeva. Naši su kalendari i korisni i lepi, a slobodno mogu da kažem svake godine naše komitente iznenadimo novim rešenjem.

Svaki dinar uložen u brendiranje i savremeni marketing isplati se, smatra Božićeva.

O autoru

Nadica Jakovljev
Nadica Jakovljev

Dugodišnja novinarka u štampanim i elektronskim medijima.
Novinarstvom se bavila u listu „Zrenjanin“, „ Zrenjaninskim novinama“, na radiju, trenutno radi kao novinar na portalu zrenjaninski.com.

Nadica Jakovljev Autor članka: Nadica Jakovljev
Zanimljive teme, o prodaji i kupovini nekretnina, o tome kako urediti stan..

Скорашњи чланци

Скорашњи коментари

Архиве

Категорије