Zanimljive teme, o prodaji i kupovini nekretnina, o tome kako urediti stan..

JESTE LI SPREMNI ZA VERY PERI?

J
very-peri

Very Peri boja je 2022. godine.

Nikad niste čuli za ovu boju?

Sasvim razumljivo jer je Very Peri boja koju je Pantone Color Institute, najveći svetski autoritet u oblasti boja, kreirao.

Kako pišu mediji, Very Peri je potpuno nova nijansa plave boje. U ovom su je institutu definisali kao dinamičnu nijansu plave sa ljubičastim i crvenim podtonovima.

Plava je simbol postojanosti a crvena je uzbuđenje. Very Peri dobila je oznaku 17-3938 i njeni kreatori tvrde da je u pitanju najsrećnija i najtoplija od svih plavih nijansi.

Very Peri nam je stigla i sa porukom. U njoj se kaže, između ostalog, da izlazimo iz intenzivnog razdoblja izolacije a da će nam baš ova nijansa pomoći da prihvatimo sve promene kao i da će nam otvoriti novu viziju dok pišemo svoje živote.

Ona bi trebalo da nam podstakne inovativnost i kreativnost.

A u svojoj suštini, tako kažu stručnjaci za boje, Very Peri boja kombinacija je digitalnog sveta na koji smo se svi navikli i fizičkog sveta, odnosno onoga što se vidi u prirodi.

Institut za boje Pantone identifikovao je plavu kao boju koja je prisutna u digitalnom dizajnu i igrama, a postoji i u spoljašnjem svetu. Ona predstavlja spajanje ovih svetova u našim sadašnjim životima i pokušava da stvori ravnotežu.

Ovo je boja koja će sasvim sigurno zavladati svetom mode, a kako je u pitanju topla boja, naći će svoje mesto i u uređenju enterijera.

Pa, ako ste spremni i ako volite da ste u toku, počastite sebe i svoj dom nekim komadom u ovoj lepoj boji koja nam donosi veru u lepšu 2022. godinu.  

O autoru

Nadica Jakovljev
Nadica Jakovljev

Dugodišnja novinarka u štampanim i elektronskim medijima.
Novinarstvom se bavila u listu „Zrenjanin“, „ Zrenjaninskim novinama“, na radiju, trenutno radi kao novinar na portalu zrenjaninski.com.

Nadica Jakovljev Autor članka: Nadica Jakovljev
Zanimljive teme, o prodaji i kupovini nekretnina, o tome kako urediti stan..

Скорашњи чланци

Скорашњи коментари

Архиве

Категорије