Zanimljive teme, o prodaji i kupovini nekretnina, o tome kako urediti stan..

GRADSKO ZEMLJIŠTE PRILIKA ZA INVESTICIJE

G
Zrenjanin, gradska kuca

Grad Zrenjanin ponudio je na prodaju neizgrađeno građevinsko zemljište u javnoj svojini koje je namenjeno i poslovnom sadržajima ali i izgradnji objekata za porodično stanovanje.

Komisija za građevinsko zemljište raspisala je javni oglas za otuđenje neizgrađenog građevinskog zemljišta u javnoj svojini grada Zrenjanina prikupljanjem pismenih ponuda.

PRILIKA ZA INVESTITORE

Zrenjanin je postao poznat kao grad koji je dobar za investiranje.

Kao pogodnost se navodi i opremljenost industrijskih odnosno radnih zona u kojima još ima slobodnog prostora za izgradnju proizvodnih objekata.

Ovog puta, na prodaju je ponuđeno građevinsko zemljište u radnim zonama „Jugoistok I“,  „Bagljaš – Aerodrom“ i „Plinara“ koje je namenjeno, pre svega, za izgradnju proizvodnih pogona indsutrije, magacina i skladišta. Početna cena za kvadratni metar u svim ovim zonama je 943,50 dinara.

Takođe, na prodaju se nudi i zemljište u poslovnoj zoni „Uroš Predić“, namenjeno izgradnji izložbenih salona, tržnih centara, poslovnih sadržaja po ceni od 3251,30 dinara za kvadrat.

PLACEVI ZA PORODIČNU GRADNJU

Nekoliko lokaliteta u poslednje vreme izdvojilo se kao prilično popularno za gradnju objekata za porodično stanovanje.

Jedan od tih lokaliteta je “Baranjska”.

Na lokalitetu „Baranjska“ koje je predviđeno za izgradnju objekta za porodično stanovanje nudi se 5 parcela prosečne kvadrature nešto veće od 400 kvadrata a početna cena kvadrata je 2568,50 dinara.

Na lokalitetu „Dragica Pravica“ predviđeni su poslovni sadržaji ali i objekti porodičnog stanovanja a cena po kvadratu je 2168 dinara.

Porodično stanovanje predviđeno je i na lokalitetima „Rade Trnića“ i „Nade Dimić“ a cena po kvadratu je 2168 dinara.

Na prodaju su ponuđeni i lokaliteti „Major Gavrilović“ i „Proka Sredojev“ namenjeni izgradnji objekata za porodično stanovanje. Na lokalitetu „Major Gavrilović“ cena je 3215,30 dinara za kvadrat a na lokalitetu „Proke Sredojeva“ 2168 dinara.

Pravo da se jave na konkurs imaju i pravna i fizička lica.

Depozit za učešće na konkursu iznosi 50 000 dinara.

Ponude se šalju pismenim putem na adresu Gradske uprave.

Rok za dostavljanje pismenih ponuda je 28. maj.

O autoru

Nadica Jakovljev
Nadica Jakovljev

Dugodišnja novinarka u štampanim i elektronskim medijima.
Novinarstvom se bavila u listu „Zrenjanin“, „ Zrenjaninskim novinama“, na radiju, trenutno radi kao novinar na portalu zrenjaninski.com.

Zanimljive teme, o prodaji i kupovini nekretnina, o tome kako urediti stan..

Скорашњи чланци

Скорашњи коментари

Архиве

Категорије