Zanimljive teme, o prodaji i kupovini nekretnina, o tome kako urediti stan..

ZADOVOLJSTVO JE KAD SE GODINA ZAVRŠI USPEŠNO

Z
Deda Mraz u agenciji Gsigma

U Agenciji za promet nekretnina Gsigma zadovoljni su poslovnim rezultatima u 2017. godini. Kad ta godina bude dobra i na privatnom planu, zadovoljstvo je još veće.

Kraj svake godine pravo je vreme za sumiranje poslovnih rezultata ali i za slavlje.

U agenciji za promet nekretnina Gsigma razloga za zadovoljstvo ima.

– Godina koja je praktično iza nas poslovno je bila dobra – kaže vlasnica agencije Gordana Božić. – Poslovali smo uspešno, tržište nekretnina se oporavlja i mi smo baš zadovoljni. Jako je važno što smo je završili bez velikih turbulencija, s dobrim poslovnim rezultatima a i privatno nam je godina bila uspešna i lepa. Verujemo da će takva biti i naredna, kaže Božić.

Tradicionalno, Novu godinu u agenciji Gsigma prvo dočekaju najmlađi.

Kako su sva deca, a ima ih, čemu se zaposlene u agenciji Gsigma neizmerno raduju, bila dobra,  Deda Mraz im je doneo pun džak poklona.

Puno je srce kad se podmladak okupi oko novogodišnje jelke, a još je lepše što su tu i deca i njihova deca.

– Uspešno poslujemo više od 10 godina. Poslovna filozofija nam je profesionalnost i poverenje iznad svega. Trudimo se da naši klijenti budu zadovoljni, njihove su nam potrebe na prvom mestu i verujem da nam je zato ova 2017. godina bila uspešna.  Nadamo se da će i naredna biti takva – kaže Gordana  Božić. – Plan nam je da se više angažujemo u poslovnim udruženjima, da se pojavljujemo na poslovnim sajmovima, da pratimo savremene trendove u svakom smislu i sigurna sam da će nam to doneti i rezultate.

A da se u poslu može sarađivati i da zaista postoji nešto što se zove zdrava konkurencija je i takozvana „agentska nova godina“. Agentice Gsigme tako su i ove godine sa koleginicama i kolegama iz nekoliko gradskih agencija za promet nekretnina zajednički proslavile Novu godinu i uz lepo druženje razmenili iskustva.

O autoru

Nadica Jakovljev
Nadica Jakovljev

Dugodišnja novinarka u štampanim i elektronskim medijima.
Novinarstvom se bavila u listu „Zrenjanin“, „ Zrenjaninskim novinama“, na radiju, trenutno radi kao novinar na portalu zrenjaninski.com.

Nadica Jakovljev Autor članka: Nadica Jakovljev
Zanimljive teme, o prodaji i kupovini nekretnina, o tome kako urediti stan..

Скорашњи чланци

Скорашњи коментари

Архиве

Категорије